Kategoriler
Sepetim

Basında Biz RSS Feed

14 Tem Şok olacaksınız!!! Amerika'da yaşayan Türk Savaş Uzmanı Neden Burdur'a Döndü?
0 204
Amerika'da yaşayan Dr.Ece Aynur Onur Memleketi Burdur'a neden döndüğünü çektiği bir video ile anlattı. Detaylar videomuzda sizlerle. Lütfen beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın...
11 Tem Burdur'da Sonumuzu Kendimiz mi Hazırlıyoruz?
0 148
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki akademisyenlik görevini bırakarak memleketi Burdur’da 4 yıldır susuz tarım yapan Dr. Ece Aynur Onur, Burdur’da kuraklık tehdidinin çok tehlikeli boyutlara ulaştığını söyledi.Onur;“Burdur’daki kuraklık tehdidi çok tehlikeli bir noktaya ulaştı. Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde bizleri çok daha zor günler bekliyor”..
10 Tem 'Burdur'da kuraklık tehdidi tehlikeli boyutlara ulaştı, çok daha zor günler geliyor'
0 140
Burdur'da 4 yıldır susuz tarım projesi yürüten askeri antropolog ve girişimci Dr. Ece Aynur Onur, kuraklık tehdidinin tehlikeli boyutlara ulaştığı Burdur'u temmuz ve ağustos aylarında çok daha zor günler beklediğini söyledi.ABD'deki akademisyenlik görevini bıraktıktan sonra yerleştiği memleketi Burdur'da 4 yıldır susuz tarım yapan Dr. Ece Aynur Onu..
10 Tem Burdur'da kuraklık tehdidi tehlikeli boyutlara ulaştı
0 113
ABD'deki akademisyenlik görevini bıraktıktan sonra yerleştiği memleketi Burdur'da 4 yıldır susuz tarım yapan askeri antropolog ve girişimci Dr. Ece Aynur Onur, kentte kuraklık tehdidinin tehlikeli boyutlara ulaştığını belirtti.Temmuz ve ağustosta kenti çok daha zor günler beklediğini söyleyen Dr. Onur, "Bugün Burdur'da yaşadığımız susuzluğun 3 önem..
10 Tem BURDUR’DAKİ KURAKLIK TEHDİDİNE DİKKAT ÇEKEN DR. ECE AYNUR ONUR: “TEMMUZ VE AĞUSTOS ÇOK ZOR GEÇECEK”
0 157
Burdur’da uzun süredir susuz tarım projesi yöneten Dr. Ece Aynur Onur, kentteki kuraklık tehdidinin arttığını belirtti. Haziran ve Temmuz aylarında zor günlerin beklendiğini ifade eden Dr. Onur, kentte yaşanan susuzluğun ana sebeplerinin mermer ocaklarının denetimsiz su kullanımı, kaçak su sondajları ve yanlış sulama olduğunu vurguladı. Kuraklıkla ..
06 Tem Susuz tarımla üretilen ölmez çiçek üreticinin yüzünü güldürüyor
0 74
Üretici Ece Aynur Onur: "Bölgedeki çiftçilerimizin tamamını susuz tarım bitkilerine özellikle de ölmez çiçek üretimine teşvik diyorum"Kuraklığın etkilediği Burdur'da sulu tarıma alternatif gösterilen susuz tarımla üretilen tıbbi aromatik bitkilerden "ölmez çiçek" ekonomik değeriyle öne çıkıyor.Aynı zamanda "altın otu" olarak da bilinen ölmez çiçeği..
09 Ağu Dr. Ece Aynur Onur, İklim Krizi Hakkında Uyarılarda Bulundu!
0 118
Sosyal medya profili üzerinden yayınladığı video konuşulan  Dr. Ece Aynur Onur, yaptığı paylaşımda, “Topraklarınızı terk etmeyin” çağrısında bulundu.Dr Onur 2006’da ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuş ve bunu takiben 2 yıl sonra Fulbright Bursu’nu kazanıp Indiana Üniversitesi’nde askeri antropoloji alanında yüksek lisans ve doktoras..
23 Ağu Dr. Ece Aynur Onur'un Tarımca Dergisi Röpörtajı
0 109
Bize kendinizden bahsedebilir misiniz?Ben Dr. Ece Aynur Onur. 40 yaşındayım. Eğitim olarak bir askerî antropoloğum. ABD’de Indiana Üniversitesi’nden ayrıldıktan sonra Türkiye’ye ata toprağım olan Burdur’un Karamanlı ilçesine döndüm ve susuz tarım yapıyorum. Toprağın Melekleri Dermokozmetik’in kurucusu ve CEOsuyum.Susuz Tarım nedir? Neden susuz tarı..
02 Ağu ABD'de 'savaş uzmanı'ydı! Türkiye'de bir kez gördü, hayatı değişti
0 126
Dr. Ece Aynur Onur, Amerika’daki kariyerini bırakarak memleketi Burdur’a döndü ve burada susuz tarım çiftliği kurdu. Dr. Onur, çiftçi olmak isteyen ancak cesaret edemeyenlere, “Geleceğin özgür ve kaliteli yaşamı kırsalda olacak. Çiftçilik kod yazmayı bilmek kadar prestijli bir meslek olarak görülecek. Her yaştan vatandaşımıza çağrım lütfen toprakla..
05 Mar Delilik mi Dahilik mi? Amerika'dan Burdur'a Göç Eden Aynur Ece Onur'un Herkesi Gururlandıracak Hikayesi
0 67
Amerika'da doktor unvanı ve alınan ödülleri, yazılan kitapları bırakıp Burdur'un bir köyünde susuz (kuru) tarım yapmaya uzanan harika bir hikaye...Aynur Ece Onur, 2006 yılında ODTÜ Uluslararası İlişkiler'den mezun olduktan sonra Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nın verdiği bursa başvurmuş ve 2008 yılında hak kazanarak Antropoloji Yüksek Lisansı için Am..
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)